Praktisch

Tijdens de Demotours gaan we met een bus langs de gezinslocaties. Als je mee wilt met de bus, lees dan deze pagina even door en geef je VANDAAG NOG op via geenkindaandekant@gmail.com.

De eerste Demotour is op 21-22 mei (Gilze, Katwijk en Den Helder). De tweede Demotour is op 28-29 mei (Amersfoort, Emmen en Kamp Zeist). Je kan met één van beide weekenden mee, of met allebei.

Bij beide weekenden stappen we zaterdag om 11:00u op in Utrecht. Je krijgt de opstaplocatie als je je aanmeldt. We zijn zondag rond 19:00u weer terug in Utrecht.

Van zaterdag op zondag wordt er gezorgd voor avondeten, een programma ’s avonds, een overnachtingsplaats en ontbijt. We vragen aan iedereen een bijdrage op donatiebasis. De richtprijs is €6,00 per tour. Maar als je meer wilt geven is dat natuurlijk welkom.

Neem zelf een slaapmatje en slaapzak mee en natuurlijk ook spandoeken, borden en banners. Verder is het slim om voor de zaterdag zelf een lunchpakket bij je te hebben en – als je licht slaapt – oordopjes mee te nemen voor ’s nachts.

Als je meekomt met de Demotour 2, vergeet dan ook niet om herriemakers mee te nemen voor de afsluitende demo bij Kamp Zeist!

Aanmelden via geenkindaandekant@gmail.com