Gezocht: Gezinnen in een Kinderpardonprocedure

Bij het BNN programma #BOOS wordt een documentaire gemaakt over het Kinderpardon en het leven in gezinslocaties. In deze documentaire volgen ze kinderen die in een procedure zitten. Hiermee willen ze laten zien dat het Kinderpardon niet klopt, dat kinderen die hier geworteld zijn, hier moeten kunnen blijven. Zij mogen niet de dupe zijn van een politiek spelletje. Voor deze documentaire gaan ze ook naar Armenië, om te laten zien wat er echt met kinderen gebeurt als je ze terugstuurt.

Op dit moment is BNN nog op zoek naar kinderen in Nederland die in een Kinderpardonprocedure zitten. Zij zouden graag tot eind september een aantal gezinnen volgen, om te laten zien hoe de procedure in elkaar zit en hoe het dagelijks leven in een gezinslocatie eruit ziet. Zo wordt ook laten zien dat kinderen in gezinslocaties gewoon naar school moeten, buiten spelen met vriendjes etc.

Wil jij meedoen, stuur ons dan een mailtje voor een vrijblijvende kennismaking met de documentairemakers. Je kan dus altijd nog nee zeggen!

One thought on “Gezocht: Gezinnen in een Kinderpardonprocedure

 1. Hoi ik ben Nemr ik ben gebore in Nederland 29_9_2009 ik woon hier in Nederland 9 jaar
  ik woon in 8 AZC
  1 AZC Dronten
  2 AZC ter Apel
  3 AZC Arnhem
  4 AZC Gilze
  5 AZC Echt
  6 Gezin locatie Katwijk
  7 AZC sweikhuizen
  8 Gezin locatie Emmen zuid
  ik moe bijna elke jaar of een jaar of half of 2 jaar naar een andere AZC
  ik vind het niet leuk ik moet altijd afschijt nemen
  van mijn vrienden waarom doen ze dit ik heb niets fout gedaan
  het is niet mijn keuze dat ik hier in nederland gekomen ben
  ik word snel boos dus dan moet ik naar de dokter om een
  afspraak maken met de psychiater niemand voelt mijn pijn
  ik ben heel erg moe ik hoop dat u mij kan helpen mijn ouders kunen mij niet helpen u bent de koning kunt u mij helpen

  groetjes Nemr

Comments are closed.