Oproep deelname kunstproject

We werken samen met een fotografe die graag een tentoonstelling wil maken over het leven op een gezinslocatie. Zie haar oproep hieronder. Woon jij in een gezinslocatie en zou je graag deelnemen aan dit project? Stuur ons dan een berichtje op facebook of email naar geenkindaandekant@gmail.com!

Oproep:

Ik ben Anna Charalampidi en ik ben een vierdejaars fotografie student aan de Koninklijke Kunstacademie Den Haag.

Er zijn veel dingen in deze wereld die ik niet begrijp.

Veel dingen die niet waar kunnen zijn.

Zoals oorlog.

Ik hoop niet op een wonder of dat de wereld binnen een dag zal veranderen. Tegelijkertijd kan ik mijn ogen niet sluiten en doen alsof alles goed is.

Ik kan niet accepteren dat in Nederland, een beschaafd en multicultureel land, kinderen worden gedeporteerd naar landen in oorlog.

Ik kan niet accepteren dat families die onderdak hebben gevonden nadat zij gevlucht zijn voor oorlog nog steeds in een constante angst voor geweld leven.

Voor al deze en meer redenen wil ik dichter bij de families die in gezinslocaties wonen komen en hun ondersteunen door middel van fotografie, wat de beste manier is die ik ken.

Door dit project wil ik mijn stem bij die van jou voegen en samen met Geen Kind aan de Kant wil ik aandacht krijgen voor de situatie waarmee jullie elke dag te maken hebben.

Ik zou graag je gezinslocatie bezoeken, je leren kennen en je verhaal horen. Om dit project tot een succes te maken zou ik wat foto’s van je moeten maken, maar alleen als jij daar toestemming voor geeft.

Ik ben niet van plan de foto’s te publiceren in een krant of tijdschrift maar als er de kans daartoe zou zijn, zou ik dit enkel doen met jou toestemming.

Als je geïnteresseerd bent om onderdeel te zijn van dit project, laat het me dan zo snel mogelijk weten.

Met hoe meer mensen we zijn, hoe sterker de boodschap!

For English, click here

One thought on “Oproep deelname kunstproject

Comments are closed.